vrijdag 2 oktober 2020 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 005
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  VARIA  >  BERICHTEN  >  2004
 >  001-010  >  005 
Jaargang 4, nummer 1
Deze keer in de IkVaderKrant:

- Alex bedankt IkVader
- Moeder- én vadervriendelijk! Het Kraamzorghotel
- Je kind in een schooluniform?
- IkVader gaat weer naar de beurs!
- Voorleesdagen van start
- Wat is het beste kinderzitje voor in de auto?

Alex bedankt IkVader
Het Koninklijke PaPakket dat IkVader eind dit jaar naar Willem-Alexander verzond, is goed aangekomen: via zijn persoonlijk secretaris liet de trotse vader van Amalia ons weten dat hij zeer verguld was met het presentje. Alle vaders die tips voor Alex hebben ingezonden, worden royaal bedankt! Hofwatchers melden ons Alex tijdens zijn reis naar Thailand zijn hoofd beschermde met de Daddy Cool-cap maar, onze man ter plaatse heeft dit bericht helaas niet kunnen bevestigen.

Moeder- én vadervriendelijk! Het Kraamzorghotel
Advertorial
Ook zo druk in gesprek met je vrouw over de plaats waar de geboorte zal plaats vinden? Thuis? Ziekenhuis? Of... het Kraamzorghotel. Je vrouw wordt er 24 uur omringd door optimale zorg. Desgewenst kan de bevalling worden begeleid door de eigen verloskundige. Comfortabel, veilig, zorgeloos: het Kraamzorghotel. Moeder- én vadervriendelijk. Meer weten?

Je kind in een schooluniform?
Attent! De Utrechtse wethouder van Onderwijs, R. Verhulst, heeft een oplossing bedacht voor ouders die niet langer met hun kind willen debatteren over de kleding die ze 's ochtends aan 'moeten' trekken. Voortaan is er nog maar één keuze mogelijk: het schooluniform. Verhulst denkt dat het uniform de integratie tussen de leerlingen bevordert. Wat vind jij van de terugkeer van het schooluniform? Lees hier meer achtergrondinfo en geef hier je mening over deze Vadervraag van de week.

IkVader gaat weer naar de beurs!
Van 17 tot en met 21 maart plant IkVader weer een ferm vadervaandel in de mintgroene en zachtrose aarde van de Negen Maanden Beurs. Ook dit jaar zijn er weer diverse speciale acties gepland: de lancering van het nieuwe boek Babymanagement voor mannen, een speciale IkVader Route die mannen langs relevante beursstands loodst, optredens van deejay DanceDad en natuurlijk zijn alle IkVader-artikelen voor speciale beursprijzen te koop. Je bent van harte welkom in de Chesterfield-fauteuils van de Dad's Lounge in onze stand. Klik hier voor alle info over de Negen Maanden Beurs.

Voorleesdagen van start
Zelfs al kunnen ze nog geen letter van elkaar onderscheiden, voorlezen is voor baby's & jonge kids toch al belangrijk. Om dit te onderstrepen, organiseert de Stichting Lezen vanaf vandaag t/m 7 februari de Nationale Voorleesdagen: een campagne die zich richt op de ouders van kinderen van 0 tot 6 jaar. Gedurende deze periode staat het voorlezen centraal in bibliotheken, boekwinkels, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, en in de eerste twee groepen van het basisonderwijs. Meer info over alle activiteiten vind je hier.

Wat is het beste kinderzitje voor in de auto?
Tja, als je vader wordt, komt het moment waarop je die ronkende two-seater moet inleveren voor een gezinskar angstwekkend dichtbij... Erger nog, het babytransport vergt dat de achterbank grotendeels in beslag wordt genomen door een kinderzitje dat vaak slechts ten koste een bijna-hernia kan worden vastgesnoerd. Genoeg geklaagd nu! Er zijn tegenwoordig razendhandige babytransportmiddelen in de handel die met een klik en een zucht vast te zetten zijn. De ANWB heeft alle modellen getest en de resultaten hier online gezet.


Wil je deze IkVaderKrant niet meer ontvangen? Meld je dan hier af.

© 2000-2004 KingContent bv. Design by edividual_interactive.