woensdag 19 januari 2022 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 064
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  VARIA  >  BERICHTEN  >  2003
 >  051 - 100  >  061 - 070  >  064 
Jaargang 3, nummer 6
Deze keer in de IkVaderKrant:

- Happy New Year!
- Vadertrend in Hollywood
- Mobiel meepuffen succes!
- Koninklijk PaPakket aangeboden
- Wie gaf Alex de Beste Tip?
- Expostie: Vaderkunst

Happy New Year!


Vadertrend in Hollywood
Na Daddy Day Care waarin Eddy Murphy een crèche tracht te bestieren, lanceert Hollywood twee nieuwe vaderfilms. In Cheaper by the dozen schittert Steve Martin als vader van een dozijn kinderen en in My Baby's Daddy slagen drie doorgewinterde vrijgezellen erin hun vriendinnen gelijktijdig te bezwangeren. Tot hun schrik moeten de players overschakelen op playtime met de kids.

Mobiel meepuffen succes!
De SMS-dienst die IkVader begin december lanceerde is een succes. Honderden aanstaande en nieuwe vaders meldden zich aan voor een abonnement waarmee zij drie keer per week worden bijgepraat over de ontwikkeling van hun kind. Ook abonnee worden? Aanstaande vader? SMS BABY AAN naar 4999 en voer de uitgerekende datum in. Nieuwe vader? SMS VADER AAN naar 4999 en voer de geboortedatum in. De berichten bevatten relevante tips, verrassende onderzoeksfeiten en rake citaten over vaderschap. De inhoud van de berichten wordt verzorgd door de redactie van IkVader. De prijs van de IkVader SMS-service is € 0,55 per bericht. Beide SMS abonnementen kunnen elk moment worden beëindigd door BABY UIT of VADER UIT te sturen naar het nummer 4999. Klik hier voor alle info.

Koninklijk PaPakket aangeboden
De meeste besproken vader van de maand december vond dit jaar wel een heel bijzonder pakketje onder de kerstboom... Namens 'alle vaders van zijn koninkrijk' heeft IkVader Z.K.H. Vader Alex een exclusieve, éénmalige editie van het welbekende PaPakket aangeboden, het Koninklijk PaPakket! Ongetwijfeld heeft hij het Trotse Vader T-shirt al aangetrokken terwijl wij er ook op rekenen dat hij zijn kroon heeft verwisseld voor de cap met het opschrift Daddy Cool.
Het 'PaPakket Royal' bevatte verder alle felicitaties die via IkVader zijn binnengekomen, de beste tips van vaders, een zelf geknutselde feestslinger die ons werd toegezonden door een basisschool en verschillende uitgaven van IkVader Boeken.

Wie gaf Alex de Beste Tip?
Samen met Het Net organiseerde IkVader een prijsvraag rond De Beste Vadertip voor ZKH. Hoe kan hij zich het best door zijn prille vaderweken heen slaan? Uit de honderden reacties selecteerde een IkVader Jury de vijf beste, prijs winnende tips. Kijk hier voor de prijswinnaars!

Expostie: Vaderkunst
Toe aan een artistiek verzetje rond de Kerstdagen? Rijd naar het Brabantse Oirschot waar de Deventer schrijver/kunstschilder Joep Zander zijn werken rond het thema vaderschap exposeert. Zander is een van de bekendste voorvechters voor de belangen van vaders. Naar aanleiding van de expositie is ook een boek verschenen over vaders en omgangsrecht. Meer info?


Wil je deze IkVaderKrant niet meer ontvangen? Meld je dan hier af.

© 2000-2003 KingContent bv. Design by edividual_interactive.