woensdag 27 oktober 2021 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 051
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  VARIA  >  BERICHTEN  >  2003
 >  051 - 100  >  051 - 060  >  051 

Origineel persbericht op ANP Pers Support.
MEDEDELING VOOR DE REDACTIE.
Uitnodiging voor de pers


 Zaterdag 15 november 2003: manifestatie M/V@DE_TOEKOMST


Minister De Geus van Sociale Zaken en Werkgelegenheid opent op zaterdag 15 november 2003 de manifestatie M/V@DE Toekomst . De manifestatie wordt gehouden ter gelegenheid van 25 jaar emancipatiebeleid in Nederland. De minister zal een toespraak houden over emancipatie en integratie. Ook installeert hij de Taskforce Vrouwen, Veiligheid en Conflict en opent hij officieel Emancipatieweb.nl, de website over het emancipatiebeleid van de overheid.

Hoewel tijdens de manifestatie teruggeblikt zal worden, ligt de nadruk op de toekomst. De 600 aanwezigen zullen in de afzonderlijke onderdelen nieuwe wegen voor emancipatie verkennen. Zij kunnen daartoe lezingen en inspiratiesessies bijwonen over onderwerpen als 'Multiculturele m/v-ontwikkelingen volgens de statistieken' en 'Vrouwen in vredesmissies'.

De manifestatie wordt van 10.00 tot 17.00 uur gehouden in het Nieuwe Luxortheater, Posthumalaan 1 in Rotterdam. De pers wordt uitgenodigd de manifestatie bij te wonen.

Voor nadere informatie en het volledige programma kunt u bellen met de afdeling Persvoorlichting van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, 070-3336200 (Bea Versteeg).