woensdag 27 oktober 2021 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 040
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  VARIA  >  BERICHTEN  >  2003
 >  001 - 050  >  031 - 040  >  040 

LOVER, 30 lentes jong, boeiend, analytisch en opiniërend type met brede interesse en feministische inslag z.k.m. lezers (m/v) voor langdurige relatie. 


Al bijna 30 jaar laat LOVER met informatieve artikelen en boeiende essays verschillende kanten van het feminisme zien. Het tijdschrift is een must-read voor iedereen die werkzaam is op het gebied van genderstudies, of (beroepsmatig) geïnteresseerd is in informatie over genderissues. Marja Pruis omschreef  in De Groene Amsterdammer ons tijdschrift als ''de brains and beauty op de feministische bladenmarkt''. Het IIAV wil LOVER nog graag jaren uitgeven. Daarvoor zijn meer abonnees nodig. Zonder een stevig aantal nieuwe abonnees zal LOVER namelijk geen lang leven meer beschoren zijn. En dat zou jammer zijn! Helemaal nu LOVER één van de laatste feministische vaktijdschriften is die Nederland rijk is. M/V Zorg (Transact) werd in juni opgeheven en binnenkort houdt ook het vakblad Nemesis (Clara Wichmann Instituut) ermee op.

Misschien lees je LOVER met enige regelmaat op je werkplek, of gebruik je het als publicatiekanaal voor je onderzoek. Of heb je wel vaker van het tijdschrift gehoord, maar ben je er nog nooit aan toegekomen een nummer aan te schaffen. Hoe het ook zij, we willen je hierbij graag uitnodigen voor een nadere of hernieuwde kennismaking met LOVER. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je al een abonnement hebt. In dat geval kun je ons steunen door een nieuwe abonnee aan te melden.

Voor een abonnement kun je terecht op onze site http://www.tijdschriftlover.nl of bij ons redactiesecretariaat  (lover-abo@iiav.nl, 020-6651318). Voor het aanvragen van een cadeau-abonnement kun je een mail sturen naar lover-abo@iiav.nl. Iedereen die tot 1 december een abonnement neemt, krijgt het 1ste nummer gratis! En een cadeau-abonnement -  om weg te geven aan vrienden of collega's - kost dit jaar slechts 13 euro.

LOVER hoopt een heleboel nieuwe abonnees te begroeten! Dan weten we zeker dat we kunnen blijven doen waar we goed in zijn: het dienen als een waardevolle informatie- én inspiratiebron over genderkwesties.
 
Hartelijke groet,
het IIAV, de LOVER-redactie: Marjan van den Berg - Renée Heller - Juul van Hoof - Gülsen Karaer - Linda Mans - Hann van Schendel - Iris van der Tuin - Marije Wilmink

PS: Wil je het IIAV financieel ondersteunen om de uitgave van LOVER te kunnen continueren?
Dat kan door een donatie te storten op rekening 3228203 t.n.v. IIAV te Amsterdam, o.v.v. 'Donatie LOVER'.LOVER - tijdschrift over feminisme, cultuur en wetenschap -
 is een uitgave van het IIAV
e-mail: lover@iiav.nl - internet:  www.tijdschriftlover.nl