dinsdag 20 april 2021 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 Nr. 04
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  VARIA  >  BERICHTEN  >  2006
 >  NRS. 01 - 10  >  NR. 04 

Innovatief diversiteitsmanagement project van start

Na het grote succes van het Equalproject 'Mixed ľ naar een betere m/v balans op het werk' gaat binnenkort een tweede Equalproject van start onder de naam 'Doorstroom, Diversiteit en Levensloop'. Bij dit innovatieve project staat de relatie tussen levensloop en diversiteitsmanagement centraal. De toekomstige arbeidsmarktontwikkelingen en de groeiende belangstelling voor levensloopbeleid vormen de aanleiding van het project.

Vanuit het bedrijfsleven en overheidsorganisaties is grote belangstelling om aan het project deel te nemen vanwege de innovatieve, integrale benadering die is gekozen en de mogelijkheid om een praktische manier aan de slag te gaan. Een aantal toonaangevende bedrijven zoals TPG Post, Siemens en UMC hebben belangstelling getoond of al toegezegd te zullen participeren.

VanDoorneHuiskes maakt net als bij Mixed deel uit van het Ontwikkelingspartnerschap, een samenwerkingsverband van expertorganisaties dat verantwoordelijk is voor uitvoering van het project. Projectleider is de Directie Co÷rdinatie Emancipatiebeleid (DCE) van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Binnenkort zullen wij u uitgebreid informeren over dit project. Wil u op dit moment al meer informatie, neemt u dan contact op met: