maandag 17 januari 2022 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 057
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  VARIA  >  BERICHTEN  >  2003
 >  051 - 100  >  051 - 060  >  057 
SPELEN MET JE LEVEN
Keuzes in je levensloop

Ieder mens, jong of oud, vrouw of man, maakt steeds opnieuw keuzes. Keuzes die ook de rest van het leven vaak ingrijpend beÔnvloeden. Welk vak kies ik? Wil ik kinderen, en zo ja: wanneer dan? Wat betekent het hebben van kinderen voor mijn verdere kansen in het betaald werk, en in mín economische zelfstandigheid? Wat is een eerlijke verdeling van taken in het gezin? Hoe combineer ik dat allemaal met mín hobbyís, mín vrienden, mín familie?In ''Spelen met je leven - keuzes in je levensloop'' vertellen zes vrouwen hoe zij hun keuzes in hun leven maken. Drie jonge vrouwen en drie oudere vrouwen kijken terug, en blikken vooruit naar de toekomst. Wat kunnen zij van elkaar leren? Hoe kunnen ze elkaar stimuleren om het leven bewust en met verstand in te richten?

''Spelen met je leven - keuzes in je levensloop'' is een uitgave van een samenwerkings­project van Passage, christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging; Nederlands Bond voor Plattelandsvrouwen, Vrouwen van Nu; Zij-Actief Nederland; Katholiek Vrouwen Gilde; Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt en SBI Training & Advies.
  • Bestellen: bij de landelijke bureaus van de deelnemende organisaties, o.a. bij Passage. Prijs: 6,50 euro inclusief verzendkosten. Ook zijn daar te verkrijgen: een videofilm en een handleiding voor verdere discussie.