woensdag 27 oktober 2021 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 043
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  VARIA  >  BERICHTEN  >  2003
 >  001 - 050  >  041 - 050  >  043 

woensdag 29 oktober 2003: nieuwe site Huismannen.nl online


 PERSBERICHT
Nieuw Vennep -  16 oktober 2003

 

De plek voor de Nederlandse huisman op het internet is www.huismannen.nl .

Na vier jaar is de site geheel vernieuwd. Op woensdag 29 oktober  zal de nieuwe site online gaan. Vier jaar geleden als grap begonnen maar gegroeid tot een drukbezochte website voor huismannen, gemaakt door huismannen. Dat is in het kort Huismannen.nl.

Volledig uit zijn jas gegroeid was de website toe aan een grondige modernisering. Om dit te kunnen bekostigen is er in maart dit jaar subsidie aangevraagd bij de Stimuleringsregeling Digitale Pioniers, een project van Stichting Nederland Kennisland. De regeling wordt bekostigd door een subsidie aan Kennisland van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

De aanvraag werd gehonoreerd, en de vier medewerkers zijn hard aan de slag gegaan.

Een van de eerste stappen was het overdragen per 1 juli 2003 van het beheer van de website naar de Stichting Huismannen.nl waarin de medewerkers deelnemen op gelijk niveau.

De opmaak en navigatie werd totaal vernieuwd en verbeterd en naast de normale inhoud is er nu ruimte voor vijf informatieve dossiers: Zorg en Opvoeding, Politiek, Man/Vrouw, Huishouden en het dossier Rechten en Plichten. 

De ''oude'' website bleef online en werd bijgehouden en geactualiseerd, maar achter de schermen ontstond een geheel nieuwe site.

Vanuit het huis van initiatiefnemer Marcel van Veelen te Capelle aan de IJssel  zal op woensdag 29 oktober om 14.30  in de aanwezigheid van de medewerkers van Huismannen.nl en Syb Groeneveld van Stichting Kennisland met een druk op de knop de nieuwe site geactiveerd worden. De eerste tien virtuele bezoekers ontvangen een gratis t-shirt. 

We nodigen alle pers van harte uit om hierover te berichten en aanwezig te zijn bij de feestelijke opening.

Harry Maarse
Secretaris Stichting Huismannen.nl
Gommerskerspel 10
2151 RA  NIEUW VENNEP
hm@quikcnet.nl
0252-673421 / 06-20473413