donderdag 20 januari 2022 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 094
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  NIEUW OP DE SITE  >  NIEUWSBRIEF  >  091-100
 >  094 
Nieuws van emancipatie.nl
Nummer 094 (8 t/m 14 oktober 2002)

Alle nieuwe links van de afgelopen periode, gesorteerd op rubriek 


NIEUWS


ARCHIEF VAN DE RUBRIEK NIEUWS


FOCUS


AKTUEEL 

  • Agenda:
    • Stel je eens voor...een Week zonder Geweld (persbericht organisatie). Geweld tegen vrouwen eist meer slachtoffers onder vrouwen dan welke ziekte of ongeluk dan ook. Op maandag 25 november 2002, de internationale VN dag inzake de uitbanning van geweld tegen vrouwen, zal op initiatief van de YWCA de campagne: 'Week zonder geweld van start gaan. Deze campagne duurt tot en met 1 december 2002. Een Week zonder Geweld is een landelijke campagne die aanzet tot bewustwording en mentaliteitsverandering ten opzichte van geweld tegen vrouwen. In deze week zullen allerlei organisaties die zich bezighouden met de bestrijding van geweld, hun initiatieven onder de aandacht brengen. Zie voor alle verdere informatie de website Week zonder geweld.


ARCHIEF VAN DE NIEUWSBRIEVEN


ABONNEMENTEN OP DEZE NIEUWSBRIEF

  • Inschrijven / opzeggen door vanaf het aan of af te melden mailadres een mailtje te zenden aan redactie@emancipatie.nl met de tekst begin abonnement nieuwsbrief of stop abonnement nieuwsbrief
  • Deze nieuwsbrief wordt ook wekelijks toegezonden aan de Feminisme-lijst. Abonnees van die lijst kunnen zich niet apart afmelden voor deze nieuwsbrief.