donderdag 20 januari 2022 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 089
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  NIEUW OP DE SITE  >  NIEUWSBRIEF  >  081-090
 >  089 
Nieuws van emancipatie.nl
Nummer 089 (28 augustus t/m 4 september 2002)
Alle nieuwe links van de afgelopen periode, gesorteerd op rubriek 


NIEUWS

ARCHIEF VAN DE RUBRIEK NIEUWS

FOCUS > LEVENSLOOP
 • Margot Poll: Dakpansgewijs slim worden (NRC-Handelsblad, 15 juni 2002). Veel werkende vrouwen vragen zich rond hun dertigste af hoe ze verder willen. Door de loopbaan goed te plannen blijven veel meer keuzes

DEN HAAG > KAMERVRAGEN

VARIA > Audio-video
 • Khee Liang Phoa kandidaat-staatssecretaris LPF (NOS-Nieuws.nl, NOS Radio 1 avondjournaal, 3 september 2002. NB: deze link valt weg rond 10 september) . Met 4 geluidsfragmenten: reacties van Paul Rosenmöller (GroenLinks), Wim van Daalen (Stichting Alcoholpreventie), Jack Verhoek (Stiva) en de redactie van NOS Radio 1 avondjournaal.

  AKTUEEL > AGENDA
  • Agenda:
   • vrijdag 20 en zaterdag 21 september: Het leven gaat door (Wageningen). Congres in het teken van het einde van de Organisatie Vrouwen in de VVD en de doorstart in het Liberaal Vrouwen Netwerk, het netwerk voor alle vrouwelijke VVD-leden. Daaraan gekoppeld is het thema “Levensloop” (wetgeving is aan de geëmancipeerde samenleving aangepast, maar wat betekent dat in de praktijk.)
  • Agenda-archief:

  OPROEP
  • PAF ! Platform actief feminisme. Dat moet er nu eindelijk komen: een oproep op de Feminismelijst van 1 september 2002 (emancipatie.nl, bericht 3 september 2002)

  ELDERS OP HET NET
  • Het Damescompartiment Online, de site waar conductrice Vilan van de Loo aandacht vraagt voor  de vrouwelijke stem in de Indisch-Nederlandse letterkunde, begint een eigen bibliotheek. U kunt hier boeken downloaden die vrij van auteursrecht zijn of die zijn opgenomen met toestemming van de rechthebbenden: We beginnen met vijf titels. Drie romans van Melati van Java, een kookboek van mevrouw J.M.C. Catenius-van der Meijden voor degenen die nog altijd niet weten hoe je nassi tim maakt, en met het veelgeroemde Bogoriana van Annie Foore. Heerlijk, ze zijn weer verkrijgbaar, die oude bandjes! .

  ARCHIEF VAN DE NIEUWSBRIEVEN

  ABONNEMENTEN OP DEZE NIEUWSBRIEF
  • Inschrijven / opzeggen door vanaf het aan of af te melden mailadres een mailtje te zenden aan redactie@emancipatie.nl met de tekst begin abonnement nieuwsbrief of stop abonnement nieuwsbrief
  • Deze nieuwsbrief wordt ook wekelijks toegezonden aan de Feminisme-lijst. Abonnees van die lijst kunnen zich niet apart afmelden voor deze nieuwsbrief.