zondag 17 januari 2021 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 links verkiezingssites
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  FOCUS  >  TK-VERKIEZINGEN 2006  >  LINKS VERKIEZIN... 

TK-verkiezingen 2003: de belangrijkste links

Allesoverdeverkiezingen.nl (IPP) | E-Quality Scan (Gender en etniciteit) | Gayvote.nl | Nederland kiest (NOS)| NRC-rubriek  Verkiezingenpolitiek.pagina.nl | Politieke Aandelenmarkt | Politieke Barometer | politieknieuws.nl | StemWijzer | verkiezingen.pagina.nl |

Allesoverdeverkiezingen.nl - de verkiezingssite van het Instituut voor Publiek en Politiek (IPP)

E-Quality dossier Tweede Kamerverkiezingen. E-Quality heeft de partijprogramma's van de zittende politieke partijen onderzocht op: plannen AOW, plannen kinderopvang en plannen armoedebestrijding 

Gayvote.nl - Op deze website kun je de homo-specifieke standpunten van politieke partijen bekijken. En kijken wat je eigen 'roze' politieke keuze is.
Nederland kiest. Een co-productie van NOS Nieuws, NOVA en Den Haag Vandaag.
NRC-rubriek Verkiezingen: nieuwsberichten. In het Dossier Verkiezingen: artikelen, gerubriceerd naar partij, opiniepeilingen, achtergrond & analyse, opinies. 
politiek.pagina.nl politiek.pagina.nl verzamelt alle politieke links

Politieke Aandelenmarkt 2006

 

De Politieke Aandelenmarkt van de Volkskrant is een markt waarop u met echt geld kunt speculeren op de uitkomst van de Tweede Kamer- verkiezingen in mei. Door aandelen te kopen en te verkopen laat u zien wat u verwacht van die verkiezingen en de daarop volgende formatie. Het gaat dus niet om uw politieke voorkeur, maar om uw inschatting: wat wordt de op één na grootste partij, welke partijen zullen samen het nieuwe kabinet vormen?
De Politieke Barometer. Elke twee weken de uitslag van een Interview-NSS peiling.
politieknieuws.nl geeft de mogelijkheid het nieuws per partij en per bron op te roepen
StemWijzer - de verkiezingssite van het Instituut voor Publiek en Politiek (IPP). De StemWijzer test uw politieke voorkeur aan de hand van stellingen en uitspraken uit de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen die aan de verkiezingen meedoen. U kunt de stellingen beantwoorden door te klikken op 'eens', 'oneens', 'neutraal', of 'geen mening'. Na beantwoording van alle stellingen, berekent het programma een 'stemadvies' en laat in afnemende rangorde de voorkeur voor de andere partijen zien.
Kieswijzer van de FNV: wat kies jij?
kieskompas.nl Kieskompas, een initiatief van Trouw en de Vrije Universiteit
verkiezingen.pagina.nl verkiezingen.pagina.nl verzamelt alle links over de landelijke en provinciale verkiezingen 2005
Vrouwen in actie, initiatief van de Vereniging voor Vrouwenbelangen