Stichting Huiskamer Aanloop Prostituees (HAP) te Utrecht heeft op dit moment
plaats voor vrijwilligers en stagiaires m/v (16 tot 20 uur per week).

Stichting Huiskamer Aanloop Prostituees (HAP) te Utrecht heeft op dit moment plaats voor vrijwilligers en stagiaires m/v (16 tot 20 uur per week).

Het HAP is een laagdrempelige zorg- en dienstverleningsinstelling voor straatprostituees. Het HAP werkt vanuit de principes van de vrouwenhulpverlening. De openingstijden van de mobiele huiskamer sluiten aan op de werktijden van de prostituees op de tippelzone op de Europalaan (van 20.30 - 01.30 uur). Bij het HAP werken naast de directeur, 6 betaalde busmedewerkers, 1 administratieve kracht, 5 stagiaires en vrijwillig(st)ers, 5 oproepkrachten, 4 artsen en 2 chauffeurs. Het kantoor is gehuisvest buiten de tippelzone.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die stevig in hun schoenen staan en affiniteit hebben met de doelgroep van het HAP. Kennis van vreemde talen is een pré.

Tot de taken van een vrijwilliger/stagiaire behoren onder meer:

* het bieden van zorg-en dienstverlening in de huiskamer aan de (verslaafde) straatprostituees;
* gezondheidsvoorlichting op het gebied van soa/aids
* deelname aan teamoverleg (altijd op de maandag)
* meedenken en mee ontwikkelen van beleid

We bieden wekelijks teamoverleg, ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, deskundigheidsbevordering via interne scholing, en een enthousiast, gemotiveerd team.

Is je interesse door deze oproep opgewekt, en je wilt meer informatie over de functies en/of solliciteren dan kun je contact opnemen met het HAP, telefoon 030 2 54 00 88.

Brieven kun je richten aan:
Stichting HAP
Postbus 14135
3508 SE UTRECHT

of per e-mail aan Marcia Hüner (busmedewerker): marciahuner@hotmail.com