NIEUWS VAN EMANCIPATIE.NL

nr. 053 -  19 augustus t/m 10 september 2001

Alle nieuwe links van de afgelopen periode, gesorteerd op rubriek

  Inhoud
 
  Huishoudelijke mededelingen
 
  • Storingen
    De site is in het afgelopen seizoen stevig gegroeid; daardoor werd een verhuizing naar een ander deel van het netwerk van onze provider nodig. Bij die operatie - die geruisloos had behoren te verlopen - is echter van alles misgegaan. Medio augustus is de site zelfs bijna een hele week onbereikbaar geweest. Sedertdien hebben we regelmatig last van storingen en kan de redactie de aanvullingen op de website slechts op een zeer tijdrovende manier plaatsen. We hebben daarom besloten de site te verhuizen naar een andere provider, maar die operatie zal lastig zijn. Wij vragen bij voorbaat uw begrip voor de onvolkomenheden die u van tijd tot tijd zult aantreffen.
  • Nieuwsbrief
    Een van de consequenties van de komende verhuizing is dat we de abonnementenadministratie van onze nieuwsbrief niet meer via een zgn. majordomo-lijst zullen regelen. De redactie gaat nu zelf de lijst beheren. In beginsel merkt u daar weinig van: aanmelden en opzeggen wordt zelfs iets eenvoudiger. Klik hier voor de betreffende informatie.
  Nieuws
 

In het archief van de rubriek Nieuws:

  Aan de zijkant
 
  Bibliotheek
 
  Dossiers
 
  • In Trouw:
    • emancipatie. Heeft betaald werk vrouwen gelukkiger gemaakt? Wat is de winst van emancipatie? En wat is er over van het feminisme? In dit dossier komen een reeks nieuwsartikelen, interviews en reportages over de positie van vrouwen in Nederland.
  Archief nieuwsbrieven
 
  Abonnementen op deze nieuwsbrief : inschrijven en opzeggen
 
  • Inschrijven / opzeggen door vanaf het aan of af te melden mailadres een mailtje te zenden aan nieuwsbrief@emancipatie.nl met de tekst "begin abonnement nieuwsbrief" of "stop abonnement nieuwsbrief"
 

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...